Studenter för extraarbete lager/plock/sortering

12 juni, 2013

Adelej söker studenter i Göteborg, som vill ha ett extraarbete vid sidan av studierna. Uppdraget är att som inhyrd arbeta på vår kunds distributionscenter i södra Göteborg.

Vi bemannar idag flera avdelningar, och arbetsuppgifterna består av t ex prismärkning, sortering, packning, godsmottagning.

Ange gärna i ansökan om du har truckförarbevis samt erfarenhet av truckkörning. Detta är dock bara ett krav på vissa avdelningar, så vi vill uppmuntra ansökningar även utan truckkompetens.

Då vi bemannar både dag- och kvällspass är det även bra om du anger i vilken omfattning, och när på dygnet, som du har ambitionen att arbeta vid sidan av dina studier.

En av Adelejs stoltheter är att vi lägger stor vikt vid att du får en personlig introduktion. Någon ifrån vårt kontor är alltid med dig första gången du kommer till en arbetsplats, och ser till att du hittar rätt ställe och rätt personer för att kunna komma igång.

Adelej AB är verksamt inom bemanning och logistik i Göteborgsområdet sedan 2003. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag. Därmed är vi knutna till och tillämpar branschens kollektivavtal, Bemanningsavtalet.

Körkort och egen bil är ett plus men inget krav.

Deltid, lön enligt kollektivavtal.

 

Kontaktperson: Per Lundin

Ansökan görs nedan:
[contact-form-7 404 "Not Found"]