Vi söker studenter!

Pluggar du och vill jobba samtidigt? Perfekt. Många av våra kunder har ofta behov av att bemannas vid tillfälliga toppar, sjukdomsfall etc. Andra vill ha en resurs mer regelbundet, men i lägre skala, till exempel vissa återkommande datum varje månad eller en specifik veckodag. Vi har även kunder med skiftbemanning, så möjligheten till kvällsjobb är stor för den som vill. Blandningen är stor, och därför vill vi ha samma variation i vår personalpool.

Adelej är i huvudsak nischat mot lager, logistik och industri. För vissa tjänster behövs det ett truckförarbevis så om du har ett sådant kan det vara bra att skriva med i din ansökan, men långt ifrån alla tjänster innefattar truckkörning.

En av Adelejs stoltheter är att vi lägger stor vikt vid att du får en personlig introduktion. Någon ifrån vårt kontor är alltid med dig första gången du kommer till en arbetsplats, och ser till att du hittar rätt ställe och rätt personer för att kunna komma igång.

De flesta av våra uppdrag finns i Göteborg, men kan ibland sträcka sig till ytterområden såsom Lerum eller Kungsbacka. Vet vi att du bor en bit utanför stan kan det vara perfekt för både dig och oss, om vi kan matcha dig med kunder i närheten.

Skicka in din ansökan här!

[contact-form-7 404 "Not Found"]