Lediga tjänster

Långt ifrån alla tjänster vi jobbar med annonseras ut. Ofta hinner vi matcha rätt person med rätt uppdrag innan det hinner bli aktuellt att annonsera externt. Det kan därför vara bra att skicka en spontanansökan om du vill finnas med bland våra urval. Det kan du göra genom vår kontaktsida.Extra arbete

2017-12-13

Studenter för extraarbete lager/plock/sortering
Adelej söker studenter i Göteborg, som vill ha ett extraarbete vid sidan av studierna.
Uppdraget är att som inhyrd arbeta på vår kunds distributionscenter i södra Göteborg.
Vi bemannar idag flera avdelningar, och arbetsuppgifterna består av t ex prismärkning, sortering, packning, godsmottagning och orderplock.
Ange gärna i ansökan om du har truckförarbevis samt erfarenhet av truckkörning.
Detta är dock bara ett krav på vissa avdelningar, så vi vill uppmuntra ansökningar även utan truckkompetens.
Då vi bemannar både dag, kväll, och helgpass är det även bra om du anger i vilken omfattning, och när på dygnet, som du har ambitionen att arbeta vid sidan av dina studier.
Vid arbetsstart introducerar vi dig till arbetsplatsen och ser till att du hamnar på rätt avdelning för att kunna komma igång.
Adelej AB är verksamt inom bemanning och logistik i Göteborgsområdet sedan 2003.
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag. Därmed är vi knutna till och tillämpar branschens kollektivavtal, Bemanningsavtalet.
Körkort och egen bil är ett plus men inget krav.
Arbetsplatsen går att nå smidigt via kollektivtrafiken.
Deltid, lön enligt kollektivavtal.
Skicka din ansökan till ansokan@adelej.se

Studenter för extraarbete lager/plock/sortering

2013-06-12

Adelej söker studenter i Göteborg, som vill ha ett extraarbete vid sidan av studierna. Uppdraget är att som inhyrd arbeta på vår kunds distributionscenter i södra Göteborg.

Vi bemannar idag flera avdelningar, och arbetsuppgifterna består av t ex prismärkning, sortering, packning, godsmottagning.

Ange gärna i ansökan om du har truckförarbevis samt erfarenhet av truckkörning. Detta är dock bara ett krav på vissa avdelningar, så vi vill uppmuntra ansökningar även utan truckkompetens.

Då vi bemannar både dag- och kvällspass är det även bra om du anger i vilken omfattning, och när på dygnet, som du har ambitionen att arbeta vid sidan av dina studier.

En av Adelejs stoltheter är att vi lägger stor vikt vid att du får en personlig introduktion. Någon ifrån vårt kontor är alltid med dig första gången du kommer till en arbetsplats, och ser till att du hittar rätt ställe och rätt personer för att kunna komma igång.

Adelej AB är verksamt inom bemanning och logistik i Göteborgsområdet sedan 2003. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag. Därmed är vi knutna till och tillämpar branschens kollektivavtal, Bemanningsavtalet.

Körkort och egen bil är ett plus men inget krav.

Deltid, lön enligt kollektivavtal.

 

Kontaktperson: Per Lundin

Ansökan görs nedan:
[contact-form-7 404 "Not Found"]